ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η Ούρσουλα, οι κούληδες, και το μεγάλο φαγοπότι που το βάφτισαν «Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας»

  Η Ούρσουλα, οι κούληδες, και το μεγάλο φαγοπότι που το βάφτισαν «Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας»

 Του Ορθαγόρα


Στις 25 Οκτωβρίου του 2022, έλαβε χώρα στο Βερολίνο η «Διάσκεψη Εμπειρογνωμόνων για την Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας», η οποία αποτελεί συνέχεια της Διάσκεψης που έγινε στις αρχές Ιουλίου, στο Λουγκάνο της Ελβετίας, με το ίδιο ακριβώς θέμα.

Έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι η Σύνοδος του Οκτωβρίου έγινε στην γερμανική πρωτεύουσα υπό την αιγίδα του Γερμανού Καγκελαρίου, Όλαφ Σολτς, και της Γερμανίδας προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Για όσους μπορούν να δουν την αλήθεια πίσω από τα πομπώδη ψεύδη, η λέξη «Ανασυγκρότηση» δεν είναι παρά ο εξωραϊσμός της φράσης «Μεγάλο Φαγοπότι». Και η «Διάσκεψη Εμπειρογνωμόνων» μεταφράζεται ως «Μάζωξη Ειδικών Πλιατσικολόγων» για το μοίρασμα των λαφύρων μιας πολεμικής σύρραξης που δεν έχει ακόμη τελειώσει!

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα:

Ποιαν ακριβώς Ουκρανία θα ανασυγκροτήσουν;

Ενώ οι πολεμικές συγκρούσεις συνεχίζονται με εντεινόμενο ρυθμό, οι δυτικοί φωστήρες σπεύδουν να σχεδιάσουν την... επόμενη ημέρα. Κάτι που υποδηλώνει ότι γνωρίζουν, με κάποιον «μαγικό τρόπο», τόσο την έκβαση του πολέμου όσο και τα γεωγραφικά όρια της μεταπολεμικής Ουκρανίας.

Την μεγάλη τους βιασύνη αποδεικνύει η επισήμανση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και η προτροπή της να συσταθεί, μέχρι το τέλος του '22 ή τις αρχές του '23, μια διεθνής πλατφόρμα για τον συντονισμό των προσπαθειών ανασυγκρότησης.

Όσον αφορά τα χρηματικά ποσά που θα απαιτηθούν γι' αυτήν την «φιλάνθρωπη» επιχείρηση, η Ούρσουλα επικαλέστηκε την Παγκόσμια Τράπεζα, η οποία εκτιμά ότι το κόστος των ζημιών αγγίζει τα 350 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, φρονώ ότι το τελικό ποσό θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Ας μην ξεχνάμε ότι, στην Διάσκεψη του Ιουλίου, η ουκρανική κυβέρνηση τόνισε πως για την ανοικοδόμηση της χώρας θα χρειαστούν... 750 δισεκατομμύρια ευρώ. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι η όρεξη των «ανασυγκροτητών» είναι απροσμέτρητη.

Άλλωστε, σε άρθρο τους για την Frankfurter Allgemeine Zeitung, ο Όλαφ Σολτς και η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αναφέρθηκαν στην «δημιουργία ενός νέου Σχεδίου Μάρσαλ για τον 21ο αιώνα» το οποίο οφείλει να υλοποιήσει από κοινού η... παγκόσμια κοινότητα.

Βέβαια, στους κόλπους αυτής της «παγκόσμιας κοινότητας» γίνεται -ως είθισται- ένας χαμός, καθώς οι (κατά τα άλλα ομόνοοι) εταίροι φαγώνονται σχετικά με το ποιος θα ηγείται της όλης προσπάθειας, ποιος θα βάζει βαθύτερα το χέρι στην τσέπη, και ποιος θα καρπώνεται τα περισσότερα οφέλη.

Προς το παρόν, το μόνο απολύτως βέβαιο είναι πως τα χέρια που θα πληρώνουν θα βυθίζονται στις τσέπες των δύσμοιρων λαών. Και το ευκόλως εικαζόμενο είναι ότι ο ουκρανικός λαός ούτε που θα προλάβει να δει το χρώμα των δολαρίων και των ευρώ που θα κατακλύσουν την χώρα του.

Μεγάλο Φαγοπότι, λοιπόν, η Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας. Με επικεφαλής συνδαιτημόνα (ποιον άλλον;) την Νέα Γερμανία, την οποίαν οραματίζονται εδώ και χρόνια η Ούρσουλα και οι ομοϊδεάτες της.

Η Ούρσουλα που το 2017, ως Υπουργός Άμυνας, αρνήθηκε να αλλάξει το όνομα των γερμανικών στρατώνων «Ρόμελ», υποστηρίζοντας ότι ο στρατηγός Ρόμελ, ο αγαπημένος «ήρωας πολέμου» του Χίτλερ, είχε συμμετοχή στην... αντίσταση κατά του Χίτλερ!

Η Ούρσουλα που όχι μόνον επικροτεί αλλά και συμμετέχει ενεργά (ακόμα και από την θέση της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) στην αναβίωση του γερμανικού μιλιταρισμού και στην μεγέθυνση του διεθνούς ρόλου της χώρας της.

Η Ούρσουλα που προετοιμάζει, με χρήματα των ευρωπαϊκών λαών, το έδαφος ώστε οι γερμανικές εταιρείες να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο στην «ανασυγκροτημένη» μεταπολεμική Ουκρανία.

Η Ούρσουλα που σέρνει από την μύτη (όπως ο αρκουδιάρης την αρκούδα στα πανηγύρια) ηγετίσκους με νοοτροπία φύρερ, κούληδες (δηλαδή, αχθοφόρους) που μεταφέρουν πρόθυμα τον ιδρώτα και το αίμα του λαού τους στην ποδιά της αφέντρας τους.

Στην γαλαζοκίτρινη ποδιά της Ούρσουλας (βλέπε: κοινό ταμείο για την ανασυγκρότηση της Ουκρανίας), λοιπόν, θα αποθέσει -ή, μάλλον, αποθέτει ήδη- τον ιδρώτα και το αίμα μας ο δικός μας κούλης.

Εκπροσωπώντας τον εν Ελλάδι κούλη στην προαναφερόμενη διάσκεψη του Ιουλίου, ο Νίκος Δένδιας περηφανεύτηκε για τα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ «ανθρωπιστικής βοήθειας» που είχαν μέχρι τότε μετακομίσει από τις τσέπες των Ελλήνων στην τσέπη του ουκρανικού κυβερνητικού θιάσου, και δήλωσε ότι η χώρα μας θα είναι διαρκώς παρούσα στην ανοικοδόμηση της Ουκρανίας.

Το εμπέδωσες, Συνέλληνα;

Φάε εσύ κατεψυγμένη ζύμη βουτώντας στο καλάθι του νοικοκυριού, μείωσε την κατανάλωση ρεύματος, βάλε τριπλό πουλόβερ για να ζεσταθείς τον χειμώνα, και ζητιάνεψε κουπόνια για να ψευτοεπιβιώσεις, ούτως ώστε να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο οι γερμανικές και οι άλλες δυτικές εταιρείες που θα αναλάβουν εργολαβικά και δίχως κόστος την «ανασυγκρότηση» μιας εντέχνως θυματοποιημένης Ουκρανίας.

Ψόφα εσύ, για να αναβιώσει τα μιλιταριστικά της όνειρα και να γιγαντώσει τον διεθνή της ρόλο η Νέα Γερμανία του Όλαφ και της Ούρσουλας, στα πόδια των οποίων προσκυνούν γονυπετείς οι κούληδες του πολιτικού μας τσίρκου.

Ουδείς αμφισβητεί ότι η Ουκρανία θα χρειαστεί ανοικοδόμηση μετά τον πόλεμο.

Αλλά με ποιαν λογική καλούμαι εγώ, ο φτωχοποιημένος Έλλην, να επωμιστώ (μαζί με άλλους ταλαίπωρους Ευρωπαίους) τα βάρη της όποιας ουκρανικής ανασυγκρότησης; Τα βάρη αυτά θα έπρεπε να τα αναλάβουν όσοι ευθύνονται στ' αλήθεια για την καταστροφή της Ουκρανίας: οι κυβερνήτες, οι τράπεζες, και οι πολυεθνικές εταιρείες της συνασπισμένης Δύσης.

Όλοι αυτοί έστησαν, για μιαν ακόμα φορά, το γνωστό κόλπο:

Καταστρέφεις πρώτα μια χώρα, και έρχεσαι μετά σαν σωτήρας να την «αναστήσεις» -δηλαδή, να την απομυζήσεις ως αποικία- με μνημόνια, σχέδια Μάρσαλ, και άλλου τύπου ανθρωπιστικές βοήθειες, το κόστος των οποίων φορτώνεις στις πλάτες των απλών ανθρώπων.

Φυσικά, στο κόλπο συμμετέχει και ο θίασος του αρχικωμικού Ζελένσκι, ο οποίος αφενός απαιτεί συνεχώς μεγαλύτερη βοήθεια και αφετέρου δεν διανοείται καν να προσφύγει στα Παγκόσμια Ταμεία (τα οποία γνωστοποίησαν σε όλους ο Αρτέμης Σώρρας και η Ελλήνων Συνέλευσις) προκειμένου να αξιοποιήσει τον εθνικό πλούτο της Ουκρανίας προς όφελος της χώρας και του λαού του.

Αλλά το θέμα μου, Συνέλληνα, δεν είναι ο Ζελένσκι, ο Όλαφ, η Ούρσουλα, οι κούληδες, και τα λοιπά μέλη της διεθνούς συμμορίας σεσημασμένων απατεώνων. Αυτοί είναι μόνον η αφορμή.

Το θέμα μου είσαι εσύ, είμαι εγώ, είμαστε εμείς.

Όλοι εμείς που ανεχόμαστε -άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο- να μας κυβερνούν κούληδες που κουλοτρίβονται στην ποδιά της κάθε κουλής Ούρσουλας.

Όλοι εμείς που οφείλουμε να αφυπνιστούμε το συντομότερο και να συνενωθούμε υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, του μόνου ελληνοκεντρικού φορέα με αξίες, αρχές, και όραμα για μια Ελλάδα ελεύθερη, πλούσια, και ευδαίμονα.

Και αυτό θα έπρεπε να είναι και το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια