ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πιτσιλωτές ορδές και πολύχρωμες μολότοφ

Πιτσιλωτές ορδές και πολύχρωμες μολότοφ

Του Ορθαγόρα


Επαληθεύοντας την (αδέσποτη, πλην ορθή) ρήση "Οι φασίστες του μέλλοντος θα λέγονται αντιφασίστες", τα γνωστά ξώγαμα του George Soros και σπιτωμένα νυμφίδια της Open Society έβαλαν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους σε μιαν ακόμα έμπρακτη εκδήλωση εμμονικού μισελληνισμού και ιδεολογικής δυσπλασίας. Στις 11 Νοεμβρίου 2023 και σε ώρα αιχμής (1μ.μ.), βανδάλισαν ανενόχλητοι τα γραφεία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ επί της οδού Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη.


Ενδεδυμένοι τα μεταποιημένα επί το "δημοκρατικότερον" αποφόρια των πάλαι ποτέ μελανοχιτώνων του Μουσολίνι, μερικές δεκάδες λεγεωνάριοι των πιτσιλωτών ορδών της εγχώριας woke υποκουλτούρας ξέρασαν τη μαυροροζουλιά χολή τους στην πρόσοψη και τη βεράντα της μοναδικής εστίας αυθεντικής ελληνικότητας στην πόλη.
 
Είναι γνωστό από την αρχαιότητα ότι οι κάλοι δεν τα πηγαίνουν καλά με το κάλλος. Το απεχθάνονται, γιατί έχει αυτό το δεύτερο "λάμδα" της απόλυτης ελληνικής μεσότητας και ομορφιάς, το οποίο οι ίδιοι ουδέποτε θ' αποκτήσουν προκειμένου ν' ανελιχθούν από τα σκοτεινά καταγώγια, όπου παρασιτικά διαβιούν, προς την καθάρια επικράτεια του φωτός

                


Ανίκανοι ν' αναμετρηθούν στα πεδία ευγενούς άμιλλας των ιδεών και στην αγορά της πραγματικής δημοκρατίας, επιδίδονται μονίμως στη μόνη "δράση" που είναι για το μικροσκοπικό μέγεθός τους εφικτή -στο λέκιασμα καθετί ωραίου και στο εννοιολογικό αναποδογύρισμα λέξεων και όρων. Έτσι, βαφτίζουν "αντιφασιστικό αγώνα" την καθόλα φασίζουσα συμπεριφορά τους, "κοινωνική περιθωριοποίηση φασιστών" τον ρατσισμό τους εναντίον οποιουδήποτε διατρανώνει την ελληνικότητά του, "ενωτική δράση" τη διχοτόμηση της ολότητας των πολιτών σε ομοϊδεάτες και μη (κατά την αποστολική ρήση: Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου), και "αλληλεγγύη και συντροφικότητα" τη σύμπλευσή τους με όλους πλην των Ελλήνων. Και, φυσικά, εκσφενδονίζουν ασμένως αυτοσχέδιες μολότοφ χρώματος κατά "εχθρών" που έχουν την ανδρεία να τους υπενθυμίζουν τη μηδαμινότητά τους.

                                         
 
Αγαπητά απολειφάδια ενός μελανού παρελθόντος που χάνεται ανεπιστρεπτί, στο ναζιστικό κακέκτυπο σύνθημά σας "Φασίστες δεν χωράνε σε αυτή τη γειτονιά", εμείς, οι υπερασπιστές της πραγματικής Δημοκρατίας, αντιτάσσουμε τη γνήσια ελληνική θέση μας ότι στην Ελλήνων Πολιτεία χωράνε ακόμα και φασιστοειδή του υποείδους σας. Γιατί, απλούστατα, έχετε χαραγμένη επάνω σας μια μη αντιστρέψιμη ημερομηνία λήξης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια