ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο διωγμός των Ελλήνων από τα σπίτια τους συνεχίζεται ανελέητα

 

Ο διωγμός των Ελλήνων από τα σπίτια τους συνεχίζεται ανελέητα

Του Πέτρου Ιακώβου 


Η πλειοψηφία των Ελλήνων, έχει φτωχοποιηθεί από μια τεχνητά παρατεταμένη οικονομική κρίση η οποία έχει ξεπεράσει σε διάρκεια την μία δεκαπενταετία.

Ο διωγμός των γηγενών Ελλήνων με τις κατασχέσεις των σπιτιών τους, συνεχίζεται προκλητικά και ανελέητα.

Τοκογλύφοι «δανειστές» αρπάζουν από τους Έλληνες οποιαδήποτε περιουσία κατόρθωσαν να αποκτήσουν, σε χρήματα, σε αξιόγραφα, σε χωράφια, σε κατοικίες, σε χρυσαφικά, ακόμη και σε συλλεκτικά είδη.

Με ιδιαίτερη μανία οι αρπακτικοί τοκογλύφοι έχουν στοχοποιήσει τις κατοικίες που με κόπους, βάσανα και σκληρή φορολόγηση πολλών δεκαετιών, κατόρθωσαν να χτίσουν οι Έλληνες.

Πολλές από αυτές ήδη τις κατάσχεσαν και τις μεταβιβάστηκαν στα αλλόφυλα στίφη, τα οποία η κομματοκρατία έχει επιτρέψει να εισέλθουν παράνομα στην χώρα.

Και από όσους Έλληνες δεν τους έχουν ακόμη αρπάξει τα σπίτια, με την μέθοδο των στημένων πλειστηριασμών, τους έχουν υποχρεώσει να καταντήσουν από ιδιοκτήτες των κατοικιών τους σε ενοικιαστές, βιώνοντας το άγχος ενός επικείμενου πλειστηριασμού, που κρέμεται συνεχώς, ως δαμόκλειος σπάθη, πάνω από τα κεφάλια τους.

Με συνεχόμενα τεχνάσματα υπουργείων και ιδιωτικών τραπεζών, με μία άνομη Ελληνική Βουλή που το μόνο που κάνει είναι να βρίσκει τρόπους να μηχανεύεται τον βίο της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Μια βουλή που υπογράφει αδιαμαρτύρητα όλους τους απάνθρωπους νόμους, που στέλνουν οι ανάλγητοι «δανειστές», γενοκτονόντας στην κυριολεξία τους Έλληνες.

Για να στραγγίσουν και την τελευταία ικμάδα των Ελλήνων, η διεστραμμένη φαντασία των εκμεταλλευτών της χώρας, έχει εφεύρει ληστρικούς νόμους δεκάδων χιλιάδων σελίδων. Αυτός ο ορυμαγδός των παρανοϊκών νόμων κρατά δέσμιους τους Έλληνες σε όλων των ειδών τα χρέη, δημόσια και ιδιωτικά. Νόμους που με το πρόσχημα ότι δήθεν θα μπορούν να ρυθμιστούν οφειλές, τόσο σε Τράπεζες και Funds, όσο και στο Δημόσιο και στα Ασφαλιστικά Ταμεία, φθάσουν στο έσχατο σημείο να εξαναγκάσουν τους Έλληνες να υποβάλουν ρυθμίσεις, των χιλιοπληρωμένων δανείων τους, που φθάνουν έως και 240 μηνιαίες δόσεις, δηλαδή δόσεις που διαρκούν 20 ολόκληρα έτη! 

Νόμοι όπως ο νόμος Κατσέλη ή νόμος 3860/2010, (ΦΕΚ Α, Αρ. 130/ 3 Αυγούστου 2010), τροποποιήσεις του νόμου αυτού με τον νόμο 4346/2015 (ΦΕΚ Α, Αρ. 152/20 Νοεμβρίου 2015), νέος πτωχευτικός νόμος 4738/2020 (ΦΕΚ Α' 207/27 Οκτωβρίου 2020), κύρωση κώδικα είσπραξης δημοσίων εσόδων» με τον νόμο 4978/2022, (ΦΕΚ Α' 190/7 Οκτωβρίου 2022), έχουν ζαλίσει τα κεφάλια, όχι μόνο των πολιτών, αλλά ακόμη και των δικηγόρων!

Για να πάρουμε μια ιδέα για το ποιον των νόμων αυτών, ενδεικτικά θα αναφέρουμε τους δύο τελευταίους νόμους που είναι και οι πιο επίκαιροι:

Ο πρώτος νόμος είναι ο νέος πτωχευτικός νόμος 4738/2020 (ΦΕΚ Α' 207/27 Οκτωβρίου 2020), με την ονομασία «Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας και άλλες διατάξεις».

Σύμφωνα με τον νόμο αυτό, προσπαθούν με περίσσιο σαδισμό ακόμη και με δόλωμα επιδότησης του ενοικίου για 15 μήνες στο ίδιο το σπίτι τους, να «ψήσουν» του έρμους τους Έλληνες να συναινέσουν στην πλήρη παράδοση της κύριας κατοικίας και το χάσιμο της κυριότητας της, σε έναν φορέα απόκτησης και επαναμίσθωσης ακινήτων (sic), που αυτός ακόμη δεν έχει δημιουργηθεί!

Και για να γίνει πιο κατανοητή η παράνοια, θα αναφερθούμε σε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα. Ο ιδιοκτήτης που θα μετατραπεί με αυτόν τον άθλιο νόμο σε ενοικιαστής του δικού του σπιτιού, θα πρέπει να πληρώνει μηνιαίο ενοίκιο το 3,5% επι της αξίας της κύριας κατοικίας διαιρούμενης δια 12, συμπεριλαμβανομένης σε αυτήν της δόλιας επιδότησης του ενοικίου, η οποία στην καλύτερη περίπτωση δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 210 ευρώ το μήνα, ανεξάρτητα από την σύνθεση των ατόμων που θα μένουν σε αυτό το σπίτι.

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι για μια κύρια κατοικία αντικειμενικής αξίας, έστω 200.000 ευρώ, ο ενοικιαστής του σπιτιού θα πρέπει να πληρώσει για ενοίκιο το ελάχιστο 373,3 ευρώ το μήνα!  

Σε περίπτωση όμως μη καταβολής τριών μισθωμάτων, ο οφειλέτης θα διώχνεται από το ακίνητο και θα χάνει και το δικαίωμα επαναγοράς του!

Ο δεύτερος νόμος είναι η κύρωση του κώδικα είσπραξης δημοσίων εσόδων με τον νόμο 4978/2022, (ΦΕΚ Α' 190/7 Οκτωβρίου 2022).

Σύμφωνα με τον νόμο αυτό οι φοροεισπράκτορες της ΑΑΔΕ αποκτούν το δικαίωμα να κάνουν εφόδους ακόμα και μέσα στα σπίτια των οφειλετών του δημοσίου, ανοίγοντας, παραβιάζοντας ή σπάζοντας τις πόρτες, τις ντουλάπες, τα σκεύη, τα κλειδωμένα συρτάρια, βάζα, κ.α., προκειμένου να κατασχέσουν οποιαδήποτε από τα κινητά αντικείμενα του οφειλέτη κρίνουν ότι έχουν αξία, (χρήματα, χρηματόγραφα, νομίσματα, πίνακες ζωγραφικής, συλλεκτικά γραμματόσημα, κ.α.)!

Φυσικά δεν μπορεί να γίνει λόγος συζήτησης ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα να βρεθεί κομματική κυβέρνηση ικανή να προστατεύσει την πρώτη κατοικία του Έλληνα, αφού όπως αποδείχθηκε από τους νόμους που παρουσιάσαμε, όλα τα κόμματα και τα στελέχη αυτών έχουν συμμετάσχει στις κυβερνήσεις που έχουν υπογράψει αυτούς τους σχιζοφρενικούς νόμους και έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την διαχρονική μεθόδευση της φτωχοποίησης των Ελλήνων!

Μόνο μία λύση υπάρχει για τους Έλληνες, και αυτή αποτελεί μονόδρομο, η λύση αυτή είναι ένωσή τους μακριά από την χωριστικότητα των κομμάτων.

Αποδεικνύεται ότι αυτή η ένωση μπορεί να γίνει μόνο στον πολιτικό φορέα του Έθνους των Ελλήνων, την «Ελλήνων Συνέλευσις», αφού τα κόμματα εξ ορισμού χωρίζουν και κομματιάζουν την κοινωνία.

Αρκεί να αναγνώσουμε τις Προγραμματικές Δηλώσεις του πολιτικού φορέα του Έθνους, οι οποίες πρέπει να σημειώσουμε ότι έχουν κατατεθεί στον Άρειο Πάγο και έχουν εγκριθεί. Έτσι η «Ελλήνων Συνέλευσις» δεσμεύεται νομικά να τις υλοποιήσει τηρώντας τες στην ακρίβεια.

Από τις δηλώσεις αυτές θα αναφέραμε ότι αμέσως μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης, θα συσταθούν επιτροπές κατάρτισης νομοσχεδίων για:

1. την ίδρυση καθαρά Εθνικού Ελληνικού Πιστωτικού Ιδρύματος

2. τη διαγραφή των χρεών των Ελλήνων προς το δημόσιο ταμείο

3. τη διαγραφή των χρεών από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

4. την ακύρωση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων καθώς και

5. την εξαγορά όλων των κόκκινων δανείων που υπάρχουν στις Τράπεζες σήμερα, από το Εθνικό Ελληνικό Πιστωτικό Ίδρυμα της Ελλήνων Πολιτείας η οποία θα εγκαθιδρυθεί στην χώρα μας.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια