ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΝΟΜΟ 3845/2010

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΝΟΜΟ 3845/2010




Με το Νόμο 3845 του 2010, ο οποίος είναι ο Νόμος που ψηφίστηκε προκειμένου να γίνει η εφαρμογή του Μηχανισμού Στήριξης. Ουσιαστικά είναι το 1o Μνημόνιο που ψηφίστηκε με την Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.
Στον συγκεκριμένο νόμο βλέπουμε στην παράγραφο 4 του πρώτου Άρθρου, ότι << παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού>>


Συμπερασματικά αντιλαμβανόμαστε ότι από την ψήφιση του Ν. 3845, ο Υπουργός Οικονομικών έχει την εξουσιοδότηση να υπογράφει Μνημόνια ή συμβάσεις δανεισμού που θα εφαρμόζονται επάνω στους Έλληνες πολίτες.
Και ενώ στο τέλος της παραγράφου αυτής λέει ότι <<εισάγονται στη Βουλή για κύρωση>>, διαπιστώσανε ότι κάνανε λάθος και ότι ρισκάρουν να μην ψηφιστούν τα δυσβάσταχτα μέτρα που όλοι μας έχουμε βιώσει από τότε μέχρι και σήμερα, μετά από 5 μέρες με τον Νόμο 3847 /2010 με την παράγραφο 9 του συγκεκριμένου νόμου, αντικαθιστούν την λέξη <<κύρωση>> με τη φράση <<συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους>>.


Δηλαδή το Ελληνικό Κοινοβούλιο, έχει ρόλο κομπάρσου σε οποιαδήποτε Μνημόνιο ή Συμβαση δανεισμού αποφασίσει, προφανώς κατόπιν εντολών από σκοτεινά κέντρα εξουσίας, να υπογράψει ο Υπουργός Οικονομικών, την οποία <<Εισάγονται στη βουλή για συζήτηση και ενημέρωση και ισχύουν και εκτελούνται από την υπογραφή τους>>.
Έτσι το Ελληνικό κοινοβούλιο και με την επικύρωση ενός νόμου, μετατρέπεται και επίσημα σε ένα μεγάλο καφενείο όπου οι βουλευτές <<συζητούν και ενημερώνονται>> γι αυτά που έχει υπογράψει ο Υπουργός Οικονομικών χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να επέμβουν, ή να το εμποδίσουν.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :
ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΙΓΑΙΟΥ 63
ΤΗΛ. 2310443883

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια