ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Κόμμα δεν μπορεί να επιτύχει επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα

 

Κόμμα δεν μπορεί να επιτύχει επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα

 Του Πέτρου Ιακώβου



 Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς τελειώνει η τετραετία κυβέρνησης της χώρας και στοχεύοντας στο συναίσθημα της υπερηφάνειας και της ευαισθησίας των Ελλήνων για την Εθνική τους καταγωγή, αποφάσισε να εντάξει το θεατρικό σενάριο της επιστροφής των κλεμμένων γλυπτών του Παρθενώνα, (που είχε πρωτοξεκινήσει η ηθοποιός Μελίνα Μερκούρη πριν 40 χρόνια), στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματός του, προσπαθώντας να το εκμεταλλευτεί πολιτικά.

Φυσικά το σενάριο αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο από μία ακόμη μερίδα προεκλογικών φούμαρων, σαν τις χιλιάδες που έχουν πει προεκλογικά τόσοι και τόσοι κομματάνθρωποι που κοροϊδεύουν τους Έλληνες τόσα χρόνια.

 Επειδή όμως έχει αποδειχθεί ότι όλες αυτές οι ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις των κομμάτων δεν τιμωρούνται, διότι το καθεστώς που δημιουργεί - κατασκευάζει τα κόμματα, παρέχει σε αυτά ταυτόχρονα και εξασφαλισμένη ατιμωρησία, για ότι μπαρούφα και εάν υποσχεθούν.

Όπως επίσης επειδή κάθε κόμμα εξουσίας στη χώρας μας, δεν το ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, αφού γνωρίζει ότι οι εκλογές στην Ελλάδα, είναι διαχρονικά πάντα νοθευμένες και τα εκλογικά αποτελέσματα βγαίνουν από ένα κάλπικο κουτί, κατά όπως ορίζουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι επικυρίαρχοι!

 Έτσι για ακόμη μία φορά ο καθεστωτικά διορισμένος πρωθυπουργός με το απύθμενο θράσος που τον διακρίνει, λόγω της εξασφαλισμένης κομματικής ατιμωρησίας αυτών που τον διόρισαν, αφού είδε ότι δεν του βγήκε το προεκλογικό παραμύθι που είχε εκσφενδονίσει τον προηγούμενο μήνα, υπόσχεται και πάλι αυτήν την εβδομάδα, ότι το κόμμα του «θα μπορέσει να πετύχει επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, μετά τις Εθνικές εκλογές»!

Ζητά στην ουσία να του εξασφαλιστεί μία ακόμη τετραετία για να κυβερνήσει την χώρα των Ελλήνων, ποντάροντας στην πατροπαράδοτη αφέλεια του γένους μας!

 Φυσικά η τετραετία που ζητάει, δεν έχει καμία σχέση με την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, αλλά μόνο με την συνέχιση του πλιάτσικου κατά της περιουσίας των Ελλήνων και την ολοκλήρωση του μακροχρόνιου σχεδίου της γενοκτονίας του Έθνους, υπέρ του αυτονοματιζόμενου «περιούσιου λαού».      

 Εντωμεταξύ μόλις πριν λίγες μέρες, με δηλώσεις που έκανε στο BBC, (Βρετανική Εταιρία Ραδιοτηλεόρασης), η υπουργός Πολιτισμού της Βρετανίας, τόνισε με την Βρετανική έπαρση και ωμότητα που διακρίνει την αγγλοσαξονική ράτσα, ότι «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα, ανήκουν εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα»! 

 Μια τέτοια θρασύτατη δήλωση της υπουργού Πολιτισμού της Βρετανίας απορρέει από την σιγουριά που στηρίζεται στην ανικανότητα των κομματικών κυβερνήσεων της Ελλάδος, ιδιαίτερα σε θέματα Εξωτερικής πολιτικής και Πολιτισμού, όπου υπουργοί του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Πολιτισμού διορίζονται από το καθεστώς ετερόχθονες αλλογενείς (οι οποίοι δεν σέβονται ιδιαίτερα το μεγαλείο των προγόνων και την πολιτιστική ιστορία των Ελλήνων) και όχι αυτόχθονες του γένους των Ελλήνων που τιμούν τους πρόγονους των.   

 Μόνο ο πολιτικός φορέας του Έθνους των Ελλήνων, η «Ελλήνων Συνέλευσις», αποτελεί την απόλυτη και μοναδική εγγύηση για την επιστροφή των κλεμμένων γλυπτών του Παρθενώνα, αλλά και κάθε άλλου που είναι κληρονομικό δικαίωμα του Ελληνικού Έθνους απανταχού της Γαίας.

 Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και στους δεσμευτικούς σκοπούς ίδρυσης που αναγράφονται στο Καταστατικό του Πολιτικού Φορέα του Έθνους που έχει κατατεθεί στον Άρειο Πάγο. Συγκεκριμένα στην παράγραφο 1, υποπαράγραφο 1.15 του άρθρου 4, του Κεφαλαίου Β’, του Καταστατικού αυτού, ξεκάθαρα διατυπώνονται τα εξής: «Θα απαιτηθούν όλα τα πνευματικά δικαιώματα του Ελληνικού έθνους απανταχού της Γαίας, όπου υπάρχει Ελληνικό Πολιτισμικό στοιχείο, Ελληνική κληρονομιά, Αρχαίος Ναός, Ελληνικά μνημεία, αρχαία γραμματεία, αρχαίες γραφές, πρωτότυπα κείμενα ελληνικά σύμβολα, δικαιώματα και εν γένει οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει, που ανήκουν στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό και είναι Κληρονομιά ΜΟΝΟΝ των Αυτοχθόνων Ελλήνων.»

 Επίσης τα ίδια δεσμεύεται νομικά να υλοποιήσει ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους και στις «Προγραμματικές Δηλώσεις» του που επίσης έχουν κατατεθεί και εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο.  Ενδεικτικά παραθέτουμε την υποπαράγραφο 1.5, του άρθρου 1, του Κεφαλαίου Ε με τίτλο «Πολιτισμός και Πολιτικά δικαιώματα», που αναγράφει ότι «Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας».

 Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι καμία σύγκριση δεν μπορεί να γίνει μεταξύ των προεκλογικών αερολογιών και πολλάκις αποδεδειγμένων ψεύτικων υποσχέσεων των ποικιλόχρωμων κομμάτων και των δεσμευτικών προς πραγματική υλοποίηση δηλώσεων, του Πολιτικού Φορέα του Έθνους, την «Ελλήνων Συνέλευσις».

 Μόνο με την «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι βέβαιο και εγγυημένο ότι θα επιστρέψει στην Πατρίδα μας κάθε τι Ελληνικό που έχει ξενιτευτεί, είτε αυτά είναι κλεμμένα κληρονομικά μνημεία μας, είτε είναι τα ίδια τα παιδία μας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια