ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Γιατί σε αυτές τις εκλογές ψηφίζεις ΕΣΥ

 Γιατί σε αυτές τις εκλογές ψηφίζεις ΕΣΥ

 Του Ορθαγόρα


Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, δεν πετάς την ιερή ψήφο σου στον πολιτικό βόρβορο της βάρβαρης κομματοκρατίας που έχει ανίερο στόχο και σκοπό να εξαφανίσει από προσώπου γης καθετί ελληνικό -δηλαδή, καθετί ανθρώπινο. Στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, με νου και σύνεση, ψηφίζεις ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Γιατί είναι η τελευταία σου, ίσως, ευκαιρία ν' αποτινάξεις τον ζυγό στον οποίον σε έζεψαν, σαν να ήσουν άνοο υποζύγιο, τα υποχείρια των διεθνών κέντρων εξουσίας που αντιμάχονται μετά μανίας τον ελεύθερο άνθρωπο.

Γιατί θέλεις να βάλεις στα κόμματα τελείες και να σταματήσεις, έτσι, το δολοφονικό κομμάτιασμα της συλλογικής εθνικής σου ολότητας και την βίαιη μετάλλαξή σου σε άχρωμο και άοσμο υπήκοο-ιδιώτη (idiot), ανήμπορο ν' αντισταθεί στις διεστραμμένες ορέξεις των εκάστοτε κρατούντων.

Γιατί θέλεις να πάρεις πίσω όλα τα δίκαια και τα δικά σου, που μεθοδικά και ανενδοίαστα τα υφαρπάζουν οι εγχώριοι και ξένοι τοκογλύφοι, βυθίζοντάς σε στην ανέχεια και την απελπισία.

Γιατί το σκότος και το θανατικό, που χρόνια τώρα απλώνονται πάνω στην ιερή σου χώρα, ξυπνούν την αρχέγονη μνήμη σου και θεριεύουν την επιθυμία σου να ενδυθείς εκ νέου την προγονική φορεσιά του Πολίτη-Οπλίτη και να σταθείς, με αρετή και ανδρεία, βράχος απροσπέλαστος απέναντι στις ορδές των νεοβαρβάρων που προσβάλλουν βάναυσα την φυσιολογία σου.

Γιατί έφτασε, επιτέλους, ο καιρός να γίνεις ΕΣΥ ταυτόχρονα και εντολέας και εντολοδόχος, και άρχων και αρχόμενος, και να εγκαθιδρύσεις μιαν υπέρλαμπρη Ελλήνων Πολιτεία, βασισμένη σε στέρεο αξιακό σύστημα και σε νόμους αληθινούς, τους οποίους ΕΣΥ και μόνον ΕΣΥ θα θεσπίσεις για σένα και για τους απογόνους σου.

Γιατί εκ φύσεως είσαι πλασμένος να ζεις σε κατάσταση ελευθερίας, αφθονίας, και ευδαιμονίας -και όχι υπό καθεστώς δικαιωμάτων, επαιτείας, και κακοδαιμονίας, όπως οι σκλάβοι.

Γιατί έτσι προστάζει η άσβεστη φλόγα της πατρώας ουσίας σου, ο έσω ήλιος που καταυγάζει ολάκερο το είναι σου με φως αιώνιο κι ελληνικό.

Γι' αυτούς και για πολλούς ακόμα λόγους, εγώ, ΕΣΥ, εμείς, στις εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και εγκαινιάζουμε μια νέα ολοφώτεινη περίοδο στην πολιτική και κοινωνική ιστορία του τόπου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια